Bändit peleissä

Slottipelien suosituimpiin kuuluvat pelit, jotka perustuvat jo olemassa olevaan tarinaan, kuten elokuvaan tai bändiin. Pelimaailmassa tuttu juttu alkaa elämään omaa, uudenlaista elämää ja tämä saa erityisesti fanit innostumaan. Mikä onkaan mukavampaa kuin uppoutua Jurassic Parkin seikkailuun tai kitaralegenda Hendrixin soundeihin?

Rokki soi ja peli kulkee

Musiikki on olennainen osa pelimaailmaa joten musiikkiin painottuvat pelit sattuvat sloteiksi loistavasti. Kun peli on rakennettu hyvin, vie se tunnettujen muusikoiden ja bändien musiikin mukana. Rokki soi ja peli kulkee.

Eri bändien slottipelejä löytyy verkosta runsaasti. Uutta nousuaan tekevät nyt 80-luvun rokin kovat nimet, jotka hukkuivat hetkeksi unholaan teknobiittien jyrätessä. Hyvä musiikki ei
kuitenkaan unohdu ja nyt miljoonia levyjä myyneet raskaan rokin uranuurtajat ovat taas täällä.

80-luku tuli takaisin

Guns’n’ Roses teki paluun keikkalavoille samaan aikaan kun nettikasinoille saatiin bändin nimeä kantava slotti. Kolikkopelissä pelaaja saa itse valita aseiden ja ruusujen parhaimpien biisien soittojärjestyksen. Kun Paradise City rävähtää soimaan ja ruudulle ilmestyy tuttuja henkilöitä ja logoja, on tunnelma katossa. Tunnettujen bändien musiikki tuo peliin kaivattua menoa, jalka lyö tahtia tuttujen biittien mukana ja mieleen nousee kasa muistoja ajoilta, jolloin kaikki on ainakin muistoissa paremmin kuin nyt.

Guns’n’Rosesin lisäksi pelimaailmasta löytyy muitakin aikakauden jättiläisiä kuten Kiss ja Mötörhead. Mötörhead nousi ajankohtaiseksi faneja järkyttäneen Lemmy Kilmisterin äkillisen sairastumisen ja poismenon vuoksi. Kilmisterin menehtymiseen loppui myös 40 vuotta kovaa tykitystä jatkaneen legendaarisen bändin taival. Pelimaailmassa bändi jatkaa kuitenkin menoaan kuin parhaimpina aikoinaan.

Kitaristilegenda

Pelimaailmassa ei ole jämähdetty vain 80-luvun rokkiin vaan skaalaa on ulotettu kauemmas. Maailman parhaaksi kitaristiksi äänestetty Jimi Hendrix viihdyttää pelaajia hienosti suunnitellulla ja toteutetulla 3d-pelillä. Hurjista lavaesiintymisistään tunnettu Hendrix oli todellinen kitaravirtuoosi eikä hänen veroisiaan ole nähty sitten 60-luvun.

Musiikinystäville nämä videokolikkopelit tarjoavat viihdettä yhdistettynä maailman parhaiden musiikkiin, tunnelmaa jossa tiivistyy pelijännitys.